Dizi severlere “Breaking Bad” müjdesi!

Breaking Bad dizisinin unutulmaz karakterlerinden Gustavo Fring'i canlandıran Giancarlo Esposito, 'The Broken and The Bad' isimli yeni bir belgesel serisi sunmaya başlayacak.

Belgesel dizisi, Vince Gilligan’ın başyapıtları ‘Breakin Bad’ ve ‘Betten Call Saul’un ünlü sahnelerini gerçekte yaşanmış olaylarla bağdaştıracak.

Serinin ilk bölümü, iki dizinin de yayınlandığı kanal AMC’de 9 Temmuz’da yayınlanacak.

blank

Belgeseller aynı zamanda suçluların psikolojisini ve uyuşturucu operasyonlarının ekonomisini inceleyecek. Bir bölüm, ‘elektromanyetiğe aşırı duyarlılık sendromu’ yaşayanların hayatını sürdürebileceği bir ABD kasabasını konu alacak. ‘Betten Call Saul’da Saul Goodman’ın kardeşi Chuck, bu rahatsızlığa sahip olduğunu iddia ediyordu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.