Dilan Çiçek Deniz, giyim tarzıyla göz kamaştırdı

Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinde Sena karakterine hayat veren Dilan Çiçek Deniz, giyim tarzıyla göz kamaştırdı. Deniz, takipçilerinden tam not aldı.

Çukur dizisindeki oyunculuğuyla milyonlarca kişi tarafından beğeniyle takip edilen Dilan Çiçek Deniz, tarzıyla tam puan aldı.

blank

“GÜZELLİĞİNİZE DİYECEK BİR ŞEY BULAMIYORUM”

Instagram hesabından mini etekli fotoğrafını takipçileriyle paylaşan ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, mest etti. Ünlü oyuncunun takipçileri de paylaşıma sessiz kalmadı. Deniz’in takipçileri beğenileriyle ve yorumlarıyla paylaşıma hayran kaldıklarını ifade etti. Deniz’in paylaşımına yorum yapan bir takipçisi, “Diyecek bir şey bulamıyorum çok güzelsiniz.” yorumunu yaptı. Başk bir takipçisi ise, “Bu estetik güzeli olan kız değil mi?” yorumunu yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.