DİKKAT! Sıcak hava dalgası geliyor! Bu saatlerde dışarı çıkmayın!

Marmara Bölgesi'ne sıcak hava dalgası geliyor, sıcaklıklar yarından itibaren mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerine çıkacak. Yetkililer, güneş ışınlarının dik geldiği 11.00 ile 16.00 saatleri arasında sıcak çarpmasına karşı vatandaşları uyardı.

Marmara Bölgesi’nde sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkacak.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, bölge genelinde hava sıcaklıklarının artarak, mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Yarından itibaren bölgede de yağış beklenmiyor.

SAAT 11 İLE 16 ARASINA DİKKAT!

Yarın, hafta sonu ve bir sonraki hafta boyunca etkili olması beklenen sıcak hava dalgasından dolayı güneş ışınlarının dik geldiği 11.00 ile 16.00 saatleri arasında başta yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlar, sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıldı.

SICAKLIKLAR KAÇ DERECE OLACAK?

Bölge illerinde en yüksek sıcaklıkların İstanbul 31-33, Edirne 37-38, Kırklareli 33-35, Tekirdağ 29-31, Kocaeli 32-37, Sakarya 35-38, Yalova 30-35 derece civarında görülmesi bekleniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.