Despacito, YouTube’da 5 milyar izlenmeyi geçti

Luis Fonsi ve Daddy Yankee tarafından söylenen ve dünya çapında hit olan Despacito, YouTube’da 5 milyar izlenmeyi geçti ve bu sayıya ulaşan ilk video oldu…

Ocak 2017 çıkışlı hit şarkı “Despacito”, YouTube’da 5 milyar gösterimi geçen ilk video olmayı başardı. Luis Fonsi ve Daddy Yankee’nin seslendirdiği şarkı, ülkemizde de çok sayıda müziksever tarafından beğeniyle dinleniyor.

Despacito aynı zamanda, “En çok izlenen klip”, “En çok izlenen video” ve “En çok izlenen düet” gibi rekorları da elinde bulunduruyor.

Wiz Khalifa’nın “See You Again” adlı müzik klibi Gangam Style’ı tahtından ederek tüm zamanların en çok izlenen YouTube videosu olmuştu.

6 Nisan 2015 yılında yayınlanan video 3 milyardan fazla kişi tarafından izlense de Despacito onu tahtından etti.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.