‘Kraliyette yaşam hayvanat bahçesi gibi’ Prens Harry içini döktü!

İngiliz Kraliyet tahtının 6. varisi Prens Harry, kraliyet ailesinde yaşamayı, “The Truman Show filminde ve hayvanat bahçesinde yaşamanın karışımı gibi” diyerek tarif etti.

İngiliz Kraliyet tahtının 6. varisi Prens Harry, kraliyet ailesinde yaşamayı, “The Truman Show filminde ve hayvanat bahçesinde yaşamanın karışımı gibi” diyerek tarif etti. 1997’de ölen annesi Prenses Diana’nın yaşadıklarına tanık olduktan sonra 20’li yaşlarda kraliyetin kendisine göre olmadığını anladığını söyleyen Harry, şöyle konuştu: “Babamın ailesinin ona davrandığı gibi bana davrandığını gördüm. Kısır döngüyü çocuklarım için nasıl kırabilirim diye düşündüm ve terapiye başladım.”

Prens Harry, 2018’de evlendiği eşi Meghan Markle ile geçen yıl ABD’ye yerleşmiş, kraliyetteki görevlerini bırakmış; aileyle ipleri koparmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.