Demet Şener’den İbrahim Kutluay’a çok ağır sözler

Demet Şener, önceki gün avukatı Aslı Hatemi’yle birlikte Nişantaşı’nda görüntülendi. Şener boşanamadığı eşi İbrahim Kutluay ile ilgili gelen sorulara çok ağır cevaplar verdi.

Gazete Habertürk’ten Tarkan Abdullahoğlu’nun haberine göre Demet Şener, İbrahim Kutluay’ın süreç boyunca sessiz kalmasıyla ilgili “Ben de suçlu olsam susarım” demekle yetindi.

Şener, “Zinadan dolayı boşanma davası açıldı. Delillerimizi sunduk. Maddi manevi tazminat istedik. Başlarda barışma teklifi geldi ama barışma yok, ben kararımı verdim” şeklinde konuştu.

Kutluay’la ortak noktalarının çocukları olduğunu söyleyen ünlü model, bir soru üzerine “Bu insan çocukları almak ve bırakmak için evime geliyor. Çocuklarımız var, ömür boyu karşılaşacağız” dedi.

İbrahim Kutluay’a sinirli olmadığını da sözlerine ekleyen Şener, “İbrahim Bey sizin için ne ifade ediyor?” sorusuna “Çocuklarımın babasını ifade ediyor ne yazık ki.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.