Demet Özdemir’den anlamlı hareket

Pantene, Pi Kadın Kanserleri Derneği ile gerçekleştirdiği ‘’Uzun ve Güçlü Bir Hayat Projesi’’ için Instagram üzerinden bir canlı yayın gerçekleştirdi. Ayşe Arman’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen yayına Pantene marka elçisi Demet Özdemir ve Pi Kadın Kanserleri Derneği başkanı Arzu Karataş katıldı.

Kadınları motive etmek amacıyla bir araya gelen Pantene ve Pembe İzler Kadın Kanserleri Derneği ‘’Uzun ve Güçlü Bir Hayat Projesi’’ni gerçekleştirdikleri Instagram canlı yayınında anlattı. Ayşe Arman’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen canlı yayına ilk olarak Pi Kadın Kanserleri Derneği başkanı Arzu Karataş ardından Pantene marka elçisi Demet Özdemir katılarak projenin detaylarından bahsetti.

YouTube video

Pi Kadın Kanserleri Derneği Başkanı Arzu Karataş ‘‘Kemoterapinin yan etkilerinden biri, saç kaybı. Pek çok kadın hastadan aynı sözü duydum; ‘Kanser olduğumu saçım döküldüğüne hissettim’. Kendi tedavi deneyimimden de biliyorum ki saç, bir kadının beden algısı için çok önemli. Ayrıca, saçlarını kaybeden kadınlar, yalnızca estetik olarak değil, sosyal olarak da olumsuz etkilenebiliyorlar. Çünkü çevresinde ‘hasta’ algısını pekiştiren durum haline geliyor. Belki de bir parça unutmak, bir parça geride bırakmak istedikleri zamanlarda hastalığıyla ilgili soruların muhatabı oluyorlar. İşte bu zorlu süreçte kadınların yanında olmak, onların kendilerini daha iyi hissetmesini sağlamak için Pantene ile güzel bir işbirliği geliştirdik. Bağışlayacağımız perukları iletirken onlara ’Birlikte Daha Güçlüyüz!’’ diyeceğiz. Onlar bu yolda yalnız değiller, onları düşünenler, onların hayatını güzelleştirmek için çabalayanlar var! Hem de binlerce! Pantene’nin ürünlerini alan her kadın, başka bir kadının hayatına güzellik ve iyilik katacak. Pantene gibi değerli bir markanın kemoterapi nedeniyle saçını kaybetmiş kadınların hayatlarına dokunmak istemesi bizleri çok mutlu etti. Dernek olarak daha geniş kitlelere sesimizi duyurarak, daha çok kadına yardım edebileceğiz, birlikte güçleneceğiz’’ dedi.

Marka elçisi Demet Özdemir ise Pantene ile birçok kadına destek olup, bu zorlu süreçte bir nebze de olsa mutlu olmalarına katkı sağlamaktan dolayı oldukça mutluluk ve heyecan duyduğunu belirtti. Özdemir: ‘‘Beraber olmanın gücüyle ‘’Birlikte Daha Güçlüyüz!’’ diyerek çıktığımız bu uzun ve güçlü yolda kanserle mücadele eden ve tedavi sürecinden dolayı saçlarını kaybeden kadınların yanında olarak kendilerini daha güçlü hissetmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Çünkü yaptığımız çalışmalardan biliyoruz ki kadınlar saçları iyi göründüğünde kendilerini çok daha güçlü hissediyorlar. Böylece bağışladığımız peruklar ile tedavi sürecinde saçlarını kaybeden kadınların saçlarına yeniden kavuşana kadar aynaya her baktıklarında kendilerini daha iyi hissetmelerini ve yaşadıkları zorlu sürece rağmen içlerindeki gücü dışarıya çıkartmalarını istiyoruz. Mutlaka her kadın için saçları çok kıymetli. Benim de en sevdiğim aksesuarım uzun ve güçlü saçlarım. Bu konuda Yeni Pantene Pro-V Miracles Uzun ve Güçlü serisi en büyük yardımcım. Biliyorsunuz spotların altında, her zaman iyi görünmem gereken bir işim var. İyi görünmemi ve hissetmemi sağlayan baş aktörlerden biri saçlarım. Saçlarımı hayalimdeki gibi uzun ve güçlü görünce daha motive oluyor her ana daha güçlü odaklanabiliyorum’’ ifadelerinde bulundu.

Siz de Carrefour ve Watsons mağazalarından Ekim ayı boyunca alacağınız Pantene ürünleri ile ‘Uzun ve Güçlü Bir Hayat’ projesine destek olabilirsiniz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.