Demet Özdemir, O Ses Yılbaşı Özel programında yeteneğini gösterecek

Doğduğun Ev Kaderindir’in Zeynep’i Demet Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile hayranlarını sevince boğdu. O Ses Yılbaşı Özel programında yer alacağını duyuran Özdemir, yeteneğini gösterecek.

TV8’de yayınlanan başrollerini İbrahim Çelikkol ile paylaşan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat veren başarılı oyuncu Demet Özdemir, yılbaşı için büyük bir sürpriz yaptı.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimler arasında yerini alan başarılı oyuncu Demet Özdemir, son pozu ile takipçilerini heyecanlandırdı. Demet Özdemir, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşım ile O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında yer alacağını duyurdu.

blank

Oyuncunun aşağıdaki fotoğrafında çekimler için stüdyoya gittiği görülürken, tek başına mı çıkacak yoksa dizideki partneri İbrahim Çelikkol ile birlikte mi şarkı söyleyecekler merak konusu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.