Demet Özdemir, Hande Erçel, Tuba Büyüküstün, Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başarısı

Dünyanın en güzel kadınları ile en yakışıklı erkekleri açıklandı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı seçimlerde Hande Erçel ve Çağatay Ulusoy listeye üst sıralardan girmeyi başardı.

Amerika merkezli internet sitesi Top Beauty World, dünyanın en güzel 100 kadını ile en yakışıklı 100 erkeğini belirledi. Dünya starlarının yer aldığı listede Hande Erçel ve Çağatay Ulusoy listede üst sıralarda yer aldı.

HANDE 5. SIRADA, ÇAĞATAY 3. SIRADA

Kadınlarda; Hande Erçel 5., Tuba Büyüküstün 27., Fahriye Evcen 60., Elçin Sangu 68. ve Demet Özdemir ise 85. seçildi. Erkeklerde de Çağatay Ulusoy 3., Kıvanç Tatlıtuğ 17., Barış Arduç 65., Can Yaman 47., Burak Özçivit ise 84. seçildi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.