Çağatay Ulusoy yatak pozuyla gündem oldu!

Şu sıralar Ankara’da vatani görevini yerine getiren oyuncu Çağatay Ulusoy, ünlü bir dergi için objektif karşısına geçti.

Oyunculuk kariyerinde başarılı işlere imza atan Çağatay Ulusoy, son olarak bir dijital platform üzerinden yayınlanan Hakan Muhafız adlı dizi ile sevenlerinin karşısına çıkmıştı. Dizi çekimleri sırasında kilolu görüntüsü ile dikkatleri üzerine Ulusoy’a askerlik yaradı.

Fazla kilolarından kurtulan yakışıklı oyuncu, Hello dergisi için kamera karşısına geçti. Sosyal medyada kısa sürede gündem olmayı başaran Ulusoy’un yatak pozuna binlerce yorum yapıldı.

“YAPTIĞIM HER YENİ İŞ, KENDİME BİR MEYDAN OKUYUŞ”

Dergiye samimi açıklamalarda da bulunan Ulusoy, “Yaptığım her yeni iş, kendime bir meydan okuyuş. Hayatımın bu döneminde farklı notalara basıyorum” dedi.

Ulusoy, Ankara Mamak’taki birliğinden 10 Şubat’ta terhis olacak. Ulusoy’un dönüşü şerefine sevgilisi Duygu Sarışın sürpriz bir parti organize edeceği iddia edildi.

10 Şubat’ta askerlik görevini tamamlayacak Çağatay Ulusoy’u büyük bir sürpriz bekliyor

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.