Demet Akalın’ın aşılama önerisi olay oldu!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Twitter hesabından yaptığı aşılama önerisi ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Akalın, paylaşımında ‘Al sana öneri; nüfus sayımı yapar gibi hazır yasak da var herkesi aşıla. Ev ev, hane hane mis gibi ‘ ifadelerini kullandı.

Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alan ünlü şarkıcı Demet Akalın, koronavirüs ve aşı süreciyle ilgili yaptığı paylaşıma bir yenisini daha ekledi.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Demet Akalın, aşılama önerisi sunarak şu ifadeleri kullandı: ‘Al sana öneri; nüfus sayımı yapar gibi hazır yasak da var herkesi aşıla. Ev ev, hane hane mis gibi ‘

Akalın’ın paylaşımı Twitter’da gündem olurken sosyal medya kullanıcıları #KapatÇeneniDemetAkalın etiketi ile tepki gösterdi. Demet Akalın, aldığı tepkilerin ardından sessizliğini koruyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.