Mustafa Üstündağ hakkında bomba yehdit iddiası!

Bodrum’da ralli etikliğinde kavgaya karışması ile gözaltına alınan ve daha sonra serbest bırakılan Mustafa Üstündağ hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. İddialara göre Mustafa Üstündağ, eski eşi Ecem Özkaya’nın Gönül Dağı dizisindeki rol arkadaşı Ferdi Sancar’ı tehdit etti. Ferdi Sancar’ın eski eşi Özkaya ile fotoğraf paylaşmasına öfkelenen Üstündağ’ın ‘O fotoğraf kalkacak, üzülürsün’ dediği öne sürüldü.

YouTube video

Son dönemde adı olaylarla anılan Mustafa Üstündağ’ın eski eşi Ece Özkaya’nın Gönül Dağı dizisindeki rol arkadaşı Ferdi Sancar’ı tehdit ettiği iddiaları magazin gündeminde deprem etkisi yarattı.

Ferdi Sancar, Gönül Dağı’nda Zahide karakteri ile izleyici karşısına çıkan partneri Ecem Özkaya’yla sosyal medyadan paylaşımda bulundu.

Paylaşımı görünce kıskançlık krizine girdiği öne sürülen Mustafa Üstündağ Ferdi Sancar’a, ‘Lan senin yolunu si….m. Bu bir tehdittir… Ya git şikayet et ya da senin… zzzzz… A…a k…m ya… oyuncusu… Beni ara. Aramazsan bu yazdığımı yayınlarım. Bu fotoğrafı kaldıracaksın. Biliyorsun, değil mi? Üzülürsün. Oğlum illaki uyanacaksın. Sana var ya… O fotoğraf kalkacak. Yandım oğlum, sen de yandın…’ mesajlarını gönderdi.

blank

Ferdi Sancar’dan cevap alamamasının ardından daha da öfkelenen Mustafa Üstündağ, Gönül Dağı dizisinin yapımcısı Ferhat Eşsiz’e ulaşmaya çalıştı. Eşsiz’i arayan ancak görüşemeyen Üstündağ yapımcının küçük oğluyla fotoğrafını story sayfasından yayınladı ve üzerine “Kardeşin ararsın dimi? Aradım ulaşamadım. Yapımcı Emre yoğunluktan açamıyor telefonu. Beni arasana e mi” yazdı. Yine dönüş alamayınca da birkaç kez daha yapımcının çocuğunun fotoğrafını “Maşallah sübhanallah dostum. Ararsın e mi” mesajıyla tekrar tekrar yayınladı.

Ferdi Sancar, Mustafa Üstündağ’dan gelen tehdit mesajlarını görmesinin ardında Ecem Özkaya ile fotoğraflarını sildi ve savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Ecem Özkaya’nın da bir yıl önce boşandığı Mustafa Üstündağ hakkında hakaret ve tehdit nedeniyle çok sayıda suç duyurusunda bulunduğu ve yargı sürecinin devam ettiğini öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.