Demet Akalın: Tarkan çok iyi bir baba olacak

Demet Akalın, haftasonu Ankara’nın en büyük eğlence merkezi Winner İncek’de sahneye çıktı. Winner İncek’in “Yaz Konserleri” serisinde haftasonu sahne Demet Akalın ve İrem Derici’nin idi.

Winner İncek konserine, Bodrum’da sahneye çıktığı için Bodrum’dan gelen Demet Akalın, “Konserlerim çok yoğun, Bodrum’dan hiç ayrılamadım, diğer konserlerime de Bodrum’dan gidip yine oraya döndüm. Ama İstanbul’u, evimi özledim” dedi. Gazetecilere ise “Yanıyormuşsunuz, çok sıcakmış, nem de çok yoğunmuş” diye de espri yaptı.

“Tarkan çok iyi bir baba olacak”

Tarkan’ın kızı Liya’ya çok mutlu olduğunu söyleyen Demet Akalın “Tarkan’ı sosyal medyadan kutladım, eşi de çok hanımefendi biri. Tarkan’ın çok iyi bir baba olacağını düşünüyorum” dedi.

Hayranlarının yaptığı espri gerçek zannedilmiş

Son şarkısı “Canıma da değsin”in yazılımında imla hatası yaparak “da” ekibini ayırmadığı zannedilen Demet Akalın, “Ben çok eksik ve yanlış yaptığım için bunu da yanlış yaptık zannettiler ama, işin aslında, benim fanlar hazırladı o görseli ve ‘aman Demet Abla dikkat edin de böyle olmasın’ dediler, bende espri olsun diye paylaştım, gerçek zannedildi, aslında kartonette öyle bir imla hatası olmadı” dedi.

Demet Akalın eşi Okan Kurt’un işyerindeki haciz konusu ile ilgili ilk kez konuştu.

“Zor günler geçirdik”

Demet Akalın’a gazeteciler, Özdemir Erdoğan’ın cümlelerini de sordular. Özdemir Erdoğan, “Yazık kocası iflas ediyormuş, kadın mecbur oralarda şarkı söylemeye” yorumunda bulunmuştu. Demet Akalın: ” Ben çalıştığım yerlerden gocunmuyorum. Geçen sene diğer sanatçı arkadaşlarım da aynı yerlerde sahneye çıkıyordu, bu sene çıkamadıkları için ben kötü, tü kaka oluyorum. Hiçbir gocunmam yok” dedi.

Gazetcilerin eşi Okan Kurt’un işyerine gelen haciz sorusuna da Akalın: “Benim eşimle mal varlığım her şeyim ayrı. Baya zor günler geçirdik beraber. Adam hırsız değil arkadaşlar, adam sadece borçlu. Sıkı da sağlam da bir borcu var. Ödüyorlar, Allah kolaylık versin. Hepimiz psikolojik olarak etkilendik. Eğlence işi yaptığım için zor 1-2 hafta geçti, ama şimdi iyiyim, iyiyiz” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.