Defne Samyeli gönlünü Ali Sunal’a kaptırdı

Son dönemde ayrılık, skandal ve boşanmalarla dolu magazin dünyasında şimdi de bu sürpriz yakınlaşma konuşuluyor. Defne Samyeli ise, “Ali Sunal ile arkadaşlığımız eskiye dayanıyor. Ali ile birlikte ÇABA derneğinde beraber sırt sırta çalışıyoruz” dedi.

Kızları Derin ile Deren’in babası mimar Eren Talu’dan 2011’de boşandıktan sonra nişanlandığı Prof. Dr. Emre Alkin’le bu yılın başında yollarını ayıran defne samyeli, iddiaya göre gönlünü Ali Sunal’a kaptırdı..

Takvim gazetesinde yeralan habere göre 45 yaşındaki Defne Samyeli, 1 aydır 40 yaşındaki oyuncu Ali Sunal ile arkadaşlığının boyutunu ilerletti.

AŞK İDDİASI

Yakın dostları aracılığıyla tanışan ikilinin yaklaşık 1 aydır da gizli gizli görüştüğü konuşuluyor. Daha önce birbirlerini sosyal medyada takip etmeyen Defne Samyeli ile Ali Sunal, takipleşmeye de başladı. Güzel oyuncu, geçtiğimiz gün 40 yaşına giren Sunal için ‘La Scarpetta’ adlı mekanda düzenlenen sürpriz doğum günü partisine de katıldı.

DEFNE SAMYELİ YALANLADI!

Defne Samyeli, ‘Ali Sunal ile arkadaşlığımız eskiye dayanıyor. Ali ile birlikte ÇABA derneğinde beraber sırt sırta çalışıyoruz. Arkadaşlık dışında Ali Sunal ile aramızda hiç bir şey olması söz konusu değildir. Hakkımda çıkan bu haberlere gülüp geçiyorum’ dedi. Güneş

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.