Deadpool’un merakla beklenen devam filminde Brad Pitt sürprizi

Geçen yıla damga vuran Deadpool’un merakla beklenen devam filmiyle ilgili sürpriz bir haber.

Deadpool 2’nin geçtiğimiz günlerde yayınlanan ve Marvel’ın en sevilen karakterlerinden Logan’a göndermede bulunan ilk fragmanından sonra filmin yönetmeni David Leitch ve Ryan Reynolds Cable’a kimin hayat vereceğinin yakın zamanda belli olacağını açıklamıştı.

Cable karakteri için farklı isimler ortaya atılsa da süper kahraman filmlerinden uzak duran Brad Pitt’i Deadpool 2’de rol almayı değerlendirdiği iddiaları sinemaseverleri heyecanlandırdı.

Başrolde Ryan Reynolds’ın rol alacağı ve çekimlerine yaz aylarında başlanacak olan Deadpool 2’nin sızdırılan konsept görüntüleri ise Brad Pitt ile ilgili iddiaları güçlendirdi.

İlk filmde yer alan karakterlerin yeni hallerinin bulunduğu konsept görsellerde Cable karakterini Brad Pitt’in hayat verdiği görüldü. Ancak resmi kanallarca onaylanmayan görüntüler hızlıca toplatıldı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.