Dada Velet ve Mira’dan 5’li proje

Yıllardır “Dada Velet” olarak tanıdığımız başarılı oyuncu Radyo D ‘de “Radyo Makinası” programının sunucusu İrfan Aslanhan, uzun zamandır sahnede ve DJ’lik mesleğinde de gece hayatının Bodrum’un, eğlence partilerinin en popüler isimlerinden biri oldu.

YouTube video

Sahne performanslarının çok sevildiği ve ilgi gördüğü Dada Velet seyircisinin ve radyoda dinleyicilerinin müzik yapması yönünde ki ısrarlarını dikkate alarak Mira ile birlikte birbirinden farklı tarzlarda 5 şarkılık bir projeye imza attı. Prodüktörlüğünü Mahzen Media’nın başarılı patronu Tolga Aykut’un yaptığı şarklılardan ilkinin aranjesini ise Son zamanların en başarılı Müzisyenlerinden Tekir gerçekleştirdi.

Mix Masteringini Başarılı isim Utku Ünsal, Söz ve Müziği ise yine son günlerin en popüler şarklılarına imza atan genç kuşağın en yetenekli bestecilerinden Doğanay Karadeniz’e ait. İrfan Aslanhan Mira ile birlikte düet yaptığı “Güya” adlı şarkı için kamera karşısına geçti. Klip yönetmenliğini Ahmet Can Tekin görüntü yönetmenliğini ise Murat Tuncel üstlendi. 10 Haziran Cumartesi günü tüm müzik platformları ve tv radyolarda yayında. Proje de ayrıca rap trap pop slow ve afro olmak üzere 5 farklı tarz bulunmakta.

“GÜYA”
Söz Müzik: Doğanay Karadeniz
Düzenleme: TKR BEATZ Tekir
Mix Mastering: Utku Ünsal
Yönetmen: Ahmet Can Tekin
Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel
Klip Yapım: Ümit Tokat
Işık: Şenol Sarıoğlu
Asistan: Kerem Kaplan
Klip Prodüksiyon: Ahmet Faruk Yılmaz
Post produksiyon: The post Brothers
Foto: Erkan Balkan
Kapak Tasarımı: Babina Creative Studio
Pr: Refik Ersöz
Hair MakeUp: Aynur Güzeldere
Prodüktör: Tolga Aykut

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.