‘Çukur’un yeni bölümünde kadroya sürpriz bir isim dahil oluyor

Ay Yapım imzalı ‘Çukur’un yeni bölümünde kadroya sürpriz bir isim dahil oluyor. Genç neslin yetenekli oyuncularından Saygın Soysal, Elvis karakteriyle ‘Çukur’daki dengeleri değiştirmeye geliyor.

Ay Yapım imzalı, Show TV’de ekranlara gelen fenomen dizi ‘Çukur’un kadrosu genişliyor. ‘Hatırla Sevgili’, ‘Muhteşem Yüzyıl’ ve ‘Kara Para Aşk’ gibi Türk televizyon tarihinin ölümsüz dizilerinde rol alan genç neslin yetenekli oyuncularından Saygın Soysal, ‘Çukur’ dizisinin oyuncu kadrosuna katılıyor.

blank

İlk kez 22’nci bölümde izleyici karşısına çıkacak Soysal, Elvis adlı karaktere hayat verecek. Yamaç ile Vartolu’nun tuzağına düşerek güç kaybı yaşayan Baykal’la arasında bağ olan Elvis, pek çok dengeleri de değiştirecek. Saygın Soysal, “Baykal, gücünü geri kazanacak mı?” sorusunun cevap bulacağı yeni bölümde işleri kızıştırmaya gelecek. Kilit bir role sahip olan Soysal’ın canlandırdığı Elvis’in Yamaç ve İdris’le karşılaşması büyük bir merakla beklenecek.

‘Çukur’un yeni bölümü 26 Mart Pazartesi akşamı saat 20:00’da Show TV’de ekranlara gelecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.