Cristiano Ronaldo’nun sevgilisinin sosyal medya geliri dudak uçuklattı!

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun sevgilisi Georgina Rodriguez sosyal medyadaki yükselişiyle gündemde. Rodriguez’in sosyal medyadan kazandığı parayı duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Juventus’un yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo’nun sevgilisi Georgina Rodriguez sosyal medya reklamlarıyla paraya para demiyor. Portekizli dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun kız arkadaşı Georgina Rodriguez’in Instagram’da 15 milyon takipçisi bulunuyor.

blank
Cristiano Ronaldo – Georgina Rodriguez

Güzel model son dönemlerde bir diş beyazlatıcı cihazın reklamını yapıyor. Rodriguez videolarını da paylaştığı cihaz için kazandığı para ise dudak uçuklatıyor. İtalyan basınının iddiasına göre; Arjantinli model sadece bu reklam için haftalık 300 bin Euro yani tam 2 milyon lira kazanıyor.

Rodriguez’in yılbaşı öncesi yine cihazın reklamı için çektiği videoya 1.5 milyondan fazla beğeni geldi. Böyle bir etkileşim nedeniyle Rodriguez, reklam yaptırmak isteyen markaların da odağı oldu.

Kariyerine Juventus’ta devam eden Ronaldo’nun Instagram hesabındaki takipçi sayısı ise 195 milyon.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.