Şarkıcı Merve Özbey anne olmak istiyor!

Güzel şarkıcı Merve Özbey yeni yıla sahnede giren ünlülerden oldu. Şarkılarıyla coşturan güzel şarkıcı, anne olmayı ne kadar çok istediğini kendisini dinlemeye gelen dinleyicilerine anlattı.

Geçtiğimiz haftalarda nişanlanan ve nişandan çok kısa bir süre sonra evinde bulunan merdivenlerden düşerek ayak parmaklarını kıran ünlü şarkıcı Merve Özbey, yeni yıla sahnede girdi. Ayağının iyileşmesinden sonra çıktığı ilk konserde sevenlerine eğlenceli saatler yaşan güzel şarkıcı Merve Özbey, “Bu saatten sonra ne olursa olsun düğün tarihini ertelemeyeceğim. En büyük dileğim bir bebek. Düğünden sonra inşallah Allah bize öyle bir emanet nasip eder. En geç 2021 yılında anne olmak istiyorum” dedi. Anne olmak istediğini her fırsatta belirten güzel şarkıcı Merve Özbey, ayağındaki sakatlık nedeniyle ocak ayındaki düğününü Şubat ayına ertelemişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.