Craft Tiyatro’nun yeni oyunu “Waterproof” tiyatro severlerle buluşuyor

Başarılı oyuncular Aslı İnandık, Bala Atabek, Başak Daşman, Hande Doğandemir ve İdil Sivritepe’yi bir araya getiren Craft Tiyatro’nun yeni oyunu “Waterproof” tiyatro severlerle buluşuyor.

1966’da Galler’de gerçekleşen, Dünya tarihinin en büyük madencilik kazalarından sayılan “Aberfan Faciası”ndan esinlenerek kaleme alınan “Waterproof”, yaşanan felaketlerin sadece başına gelen insanlar için değil; zamandan, olaydan, kişilerden ve cinsiyetlerden bağımsız tüm insanlar için bir “felaket” olmasını konu alıyor.

Yönetmenliğini Çağ Çalışkur’un, çevirmenliğini Bircan Çağlar ve Özge Çalışkan’ın üstlendiği “Waterproof”un yazarlığı Neil Anthony Docking imzası taşıyor.

blank
Waterproof

KASIM PROGRAMI;

5- 6-20- 21- 26 Kasım’da saat 20:30 Craft Tiyatro

ARALIK PROGRAMI:

2-3-23-24 Aralık saat 20:30 Craft Tiyatro

Bilet fiyatları:

1.Kategori: 90 TL

2.Kategori: 80 TL

Oyun Hakkında;

“Bu dünyada her kadın güzel görünmeyi ve güzel hissetmeyi hak eder.

Bu akşam size muhteşem ürünlerimizi tanıtacağız, gerçek anlamda yaşamınızı değiştirecek ürünler – cildinizi anında canlandıracak makyaj malzemeleri ve nefes kesici renkler. İster kariyer kadını olun ister işi başından aşkın bir anne. Yüzünüzde kaygıdan oluşan çizgileri sileceğiz, sönük, yorgun gözleri yok edeceğiz ve cildinize taze, yeni doğmuş bir görünüm kazandıracağız. Hayata daha cesur bakalım. Revlon.”

Künye;

Yazan: Neil Anthony Docking

Yöneten: Çağ Çalışkur

Yardımcı Yönetmen: Gonca Küçükardalı

Çeviren: Bircan Çağlar – Özge Çalışkan

Dekor Tasarım: Kerem Çetinel

Dekor Tasarım Asitanı: Pınar Demir

Kostüm Tasarım: Efe Soykaraman

Ses Tasarımı: Murat Yeşil

Afiş Tasarımı: Bahadır Efe

Mekan Yönetimi: Şevval Çakır

Proje Ekibi: İpek Hatunoğlu, Çağla Urgancı, Gizem Kaman, Murat Yeşil, Demirhan Demircioğlu, Eda Akyol

Oynayanlar: Aslı İnandık, Bala Atabek, Başak Daşman, Hande Doğandemir, İdil Sivritepe

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.