“Çok Uzak Fazla Yakın”ın vizyon tarihi belli oldu

İkinci Bahar, Kara Melek, Yeditepe İstanbul, Hırsız Polis ve Gönül İşleri gibi birçok unutulmaz diziye imzasını atan ünlü yönetmen Türkan Derya’nın merakla beklenen ilk uzun metraj filmi “Çok Uzak Fazla Yakın”ın vizyon tarihi belli oldu.

Yapımcılığını Ateş Film’in üstlendiği ve Bir Film’in dağıtımını yaptığı, başrollerinde Burcu Biricik ve Özgün Çoban’ın yer aldığı aşk filmi 23 Eylül’de beyazperde seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

İki üniversiteli gencin tanışmalarının ardından yaşadıkları inişli çıkışlı, tutkulu aşkın anlatıldığı “Çok Uzak Fazla Yakın” filminin oyuncu kadrosunda Burcu Biricik ve Özgün Çoban’ın dışında Alican Yücesoy, Metin Coşkun, Servet Pandur, Gamze Karaduman ve Kaan Yılmaz gibi deneyimli oyuncular yer alıyor.

FİLMİN MERAKLA BEKLENEN İLK TEASER’I YAYINDA…

Önümüzdeki sezonun en etkileyici aşk filmi olmaya aday Çok Uzak Fazla Yakın’ın ilk teaser’ı bugün sosyal medya hesaplarında yayına girdi. 23 Eylül’de vizyona girecek olan filmin ilk görüntüleri oyuncuların takipçileri tarafından uzun süredir merakla bekleniyordu.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.