Çok konuşulacak çıkış… Tuba Ünsal evli sevgilisiyle aşkını doğruladı!

Boğaziçi Üniversitesi’nde düzenlenen “Sınırlarını Aşan Kadınlar” konulu konferansa katılan ünlü oyuncu Tuba Ünsal, evli sevgilisi Caner Karaloğlu ile aşk yaşadığını “Evet bir arkadaşlığımız var” sözleriyle kabul etti.

Tuba Ünsal, Boğaziçi Üniversitesi’nde Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Sınırlarını Aşan Kadınlar” konulu konferansa katıldı. Evlilik kurumunu eleştiren Ünsal çok tartışılacak açıklamalarda bulundu.

“EVLİLİK KURUMU ÖLMEYE MAHKUM”

Tuba Ünsal, evlilik kurumunu eleştirerek şunları söyledi:

“3 kere evlenip boşanan bir kadınım, hayatta yapabildiğim en kötü şeydi. Evlilik kurumu olduğu yerde duran, gelişmeyen bir kurum. Biz evrildik kurum olduğu yerde kalıyor. Bu haliyle ölmeye mahkum gibi görünüyor.”

“EVET BİR ARKADAŞLIĞIMIZ VAR…”

Tuba Ünsal evli sevgilisi Caner Karaloğlu için “Evet bir arkadaşlığımız var. Ben kimsenin hayatına, işleyişine dahil olmadım ve arkadaşlığımızın nasıl evrileceğini bilmiyorum” dedi.

blank

Öte yandan model Elisabeth Mas ile evli olan Caner Karaloğlu, boşanma aşamasında olduklarını açıklamıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.