“Çoban Yıldızı” ilk bölümü ile seyirciyi ağlattı

Most Production’ın dün akşam Fox’ta yayınlanan yeni dizisi “Çoban Yıldızı” hikayesinden oyuncu seçimine, müziğinden rejisine her alanda övgüleri topladı.

Şükrü Özyıldız, Selin Şekerci, Selim Bayraktar ve Menderes Samancılar’ın başrollerinde yer aldığı, Gül Oğuz’un yönetmenliğini üstlendiği ve Gülizar Irmak’ın senaryosunu yazdığı “Çoban Yıldızı”nın dün gece yayınlanan ilk bölümü seyirciyi derinden etkiledi.

Sosyal medyada övgüler toplayan “Çoban Yıldızı” dizisi gece boyunca trend topic listelerinin başlarında yer aldı. Gencinden yaşlısına seyirciyi ekrana kilitleyen dizinin oyuncu seçimi, senaryosu, rejisi ve müziklerine övgüler yağdı.

blank

İlk kez böylesine farklı bir karaktere can veren Selin Şekerci, başarılı performansıyla izleyenleri derinden etkiledi. “Zühre”nin döktüğü gözyaşları ekran başındakileri de ağlattı.

Kapadokya’nın masalsı dünyasında başlayıp, İstanbul’a uzanan soluk soluğa izlenecek gerilim dozu yüksek bir aşk hikayesinin anlatıldığı dizide başrollerin yanı sıra yer alan Arif Erkin Güzelbeyoğlu, Serhat Süha Özcan, Aysun Metiner, Feyza Işık, Sahra Şaş, Taygun Sungar, Elif Çakman Öztürk, Özlem Çakar ve Neslihan Can gibi usta ve genç birçok oyuncu da performanslarıyla büyük beğeni topladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.