CNN Türk “Mesut Yar’la Burada Laf Çok” programını yayından kaldırdı

CNN Türk ekranlarında izleyiciyle buluşan “Mesut Yar’la Burada Laf Çok” programının Mart sonunda yayınına son verileceği öğrenildi.

Bir süre önce Mirgün Cabas’ın sunduğu “Her Şey”, Emin Çapa’nın sunduğu “Paranın İzi” ve Altan Öymen, Taha Akyol ve Doç. Dr. Mehmet Ö. Alkan’ın sunduğu “Sağım Solum Tarih” programlarına son veren CNN Türk’te bu listeye yenileri eklendi.

Medyatava’nın haberine göre, uzun süredir CNN Türk ekranlarında izleyiciyle buluşan “Mesut Yar’la Burada Laf Çok” programının Mart sonunda yayınına son verileceği öğrenildi. Yayından kaldırılmasına karar verilen diğer programlar ise Nefise Karatay’ın sunduğu “Afiş”, Tanem Sivar’ın sunduğu “İki Kahve Arası” ve Mehmet Turgut’un hazırlayıp sunduğu “Falan Filan” programları oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.