Çılgın Türkler şimdi de Rise of Kingdoms’ta

Lilith Games’in geliştirdiği ve yayınladığı Rise of Kingdoms’ta artık Osmanlı İmparatorluğu’da bulunuyor.

Birçok oyuncunun sabırsızlıkla beklediği bu gelişme, oyuna farklı dinamikler katmakla birlikte oyun içindeki savaşları da kızıştıracak. Türkçe dil desteği de bulunan ve yeni oyuncularını bekleyen bu benzersiz mobil oyun için askerlerinizi hazırlayın!

2013 yılında mobil oyun geliştiricisi olarak oyun sektörüne dahil olan Lilith Games, mobil oyunların oyun sektöründeki payının da artmasıyla beraber, günümüzde oldukça popüler olan oyunların altına imzasını atıyor. Şanghay menşeili firma, mobil oyun geliştiricisi olmasının yanı sıra, 2015 yılından itibaren geliştirdikleri oyunları da Lilith Games çatısı altında yayınlamaya başladı.

blank

Rise of Kingdoms’ta Osmanlı rüzgarı

Yayınladıkları mobil oyunlar arasında en popülerlerinden biri olan Rise of Kingdoms, gelişmiş grafiklerle oyunculara gerçek zamanlı bir strateji oyun deneyimi sunuyor. Özellikle son güncellemesi ile oyuna Osmanlı İmparatorluğu’nu da dahil eden Lilith Games, Türk oyun severlerin gönlünde taht kuruyor. Dünya genelinde 10 milyon indirmeyi geçen ve hızla yükselmeye devam eden Rise of Kingdoms, Osmanlı İmparatorluğu’da dahil olmak üzere oyunculara toplamda 11 farklı medeniyet ile oynama imkanı sunuyor. Ayrıca oyunda bu medeniyetlerin tarihinde yer etmiş önemli komutanlarda bulunuyor. Genelde rol yapma oyunlarından aşina olduğumuz yetenek ağacı ve beceri puanları gibi özelliklerle geliştirilebilen komutanlar, oyuna oldukça farklı mekanikler katıyor. Oyunu diğer gerçek zamanlı strateji oyunlarından ayıran en büyük özellik ise sınırsız birlik hareketleri. Bu özellik sayesinde oyuncular, ordularını yönetme konusunda özgür davranabiliyor.

Kesintisiz harita ile uzun soluklu bir strateji

Rise of Kingdoms, izole edilmiş alanlarla veya ekstra savaş ekranlarıyla oyuncuları yormuyor. Onlara sadece aşacakları dağları ve nehirleri vererek keşfedilmeyi bekleyen büyük bir harita sunuyor. Bu haritada oyuncular tek başına değil. Oyuncular, ittifaklar kurarak bu dağlarla ve nehirlerle bölünmüş haritada çeşitli bölgeleri ele geçirebiliyor. Ele geçirdikleri bölgelerin kaynaklarını da elinde bulunduran ittifaklar, rakiplerinden bir adım öne geçiyor. Bu izole edilmemiş açık harita diğer oyuncuları da gözlemleme şansı verdiği için, oyuncular rakiplerini gözlemleyerek ileriye dönük stratejilerini daha rahat oluşturabiliyor.

Rise of Kingdoms Hakkında

Rise of Kingdoms, gelişmiş 3 boyutlu modellemeleri ile RPG ve RTS oyun türlerini harmanlayarak gerçek zamanlı strateji oyunlarına yeni bir bakış açısı getiriyor. Açık dünya haritasıyla oyuncuları kısıtlı ekranlardan kurtarıyor ve 10 milyondan fazla indirmesi ile oyunculara uzun soluklu bir oyun deneyimi sunuyor. Türkçe de dahil olmak üzere 15 farklı dil seçeneği ile dünyanın her yer bölgesinde oyuncusu olan Rise of Kingdoms, tarihsel ögelerle bezeli bir oyun olmakla beraber birçok farklı kültürden oyuncuyu da aynı macera için bir araya getiriyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.