CHP’den Türkiye’de koronavirüs tespit edilmesiyle ilgili ilk açıklama geldi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Türkiye’deki ilk yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakasına ilişkin, “Umuyoruz ki vaka sayıları artmadan virüs kontrol altında tutulabilir.” ifadesini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Bilimin ışığında, sağduyu ve tedbirle hareket etmekte daima fayda var. Tüm sağlık çalışanlarımızın emeklerine şimdiden teşekkür ederiz. Umuyoruz ki vaka sayıları artmadan virüs kontrol altında tutulabilir.” değerlendirmesinde bulundu.

TÜRKİYE’DE İLK VAKA TESPİT EDİLDİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye’de ilk koronavirüs vakasının tespit edildiğini açıkladı. Bakan Koca, erkek hastanın virüsü Avrupa teması üzerinden aldığını belirterek, genel durumunun iyi olduğunu söyledi. Koca ayrıca, hasta ile ilgili şehir ve hastane bilgisi paylaşmadı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan beklenen koronavirüs açıklaması geldi!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.