Ceyhun Yılmaz: Vefatımdan sonra daha çok konuşulacağım

BiPlayTv’de yayınlanan ‘’Setenay Cankat ile Kırmızı Alan’’ isimli programa Ceyhun Yılmaz konuk oldu.

Setenay Cankat ile Kırmızı Alan formatının 26 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan yeni bölüm konuğu Ceyhun Yılmaz oldu. Çok özel isimlerin anılarını, bilinmeyen hikayelerini, düşüncelerini ve en özel cevaplarını Setenay Cankat ile Kırmızı Alan programında izleyiciler ile  buluşuyor.

Programda Ceyhun Yılmaz, Setenay Cankat’ın sorularına çarpıcı yanıtlarda bulundu. Ceyhun Yılmaz; “Vefatımdan sonra daha çok konuşulacağım. Radyo için lüks hayatı bıraktım. Muhabirlik bir basamaktı, tek hayalim tiyatroydu. Muhabirlikte bir başarım da yeteneğim de yoktu” dedi.

Ceyhun Yılmaz; Futbolcularla yakın olduğum için haber yapamıyordum. Fatih Terim, beni uyararak “Bir daha Galatasaraylı futbolcularla röportaj yapmayacaksın” dedi ve bir gün Fatih Terim’in karşısında kendisinin taklidini yaptığını açıkladı. Özel hayatı hakkında ise; İlişki kurduğu, etkilendiği kişilerin, kendisinin aksine şiirden hoşlanmadıklarını, özel hayatında şiir hakkında konuşulmadığını söyledi ve bunun hakkında komik anılarından bahsetti. Kahramanının Prekazi olduğunu söyleyen Ceyhun Yılmaz “Okan Bayülgen’in üzerimde emeği çok” başlığı altındaki açıklamalarını ve Okan Bayülgen ile anılarını ilk kez Setenay Cankat ile
Kırmızı Alan’da anlattı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.