Ceyda Ateş: Annene, karına tecavüz edilse zevk mi alacaksın

Oyuncu Ceyda Ateş, TBMM’ye sunulan cinsel istismar suçlarına erteleme getiren önergeye en sert tepkiyi gösteren isim oldu.

Türk Ceza Kanunu’nda, cinsel istismar suçunda mağdur ile failin evlenmesi halinde fail hakkında hükmün açıklanmasının geri bırakılması veya cezanın ertelenmesine imkan veren düzenleme TBMM Genel Kurulu’nda gerginliklere yol açtı.

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

Önerge ‘tecavüzcüye istismarda bulunduğu kişi ile evlenerek cezadan kurtulma imkanı veriliyor’ tartışmalarına neden oldu. Ünlü isimler Sosyal medyada da gündem olan önerge ile ilgili tepkilerini dile getirdi.

“ANNENE, KARINA TECAVÜZ EDİLSE…”

Önergeye çok sert tepki gösteren isimlerden biri de ünü oyuncu Ceyda Ateş oldu. “Merak ediyorum senin karına, annene veya kızına tecavüz edilse ne hissedeceksin? Zevk mi?” ifadelerine yer veren Ceyda Ateş’e takipçileri de destek verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.