Cesur ve Güzel’de Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ fırtınası

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün başrollerini paylaştığı “Cesur ve Güzel” dün akşam Star TV’de yayınlanan üçüncü bölümüyle izleyiciyi yine ekrana kilitledi.

Dizi; 20+ABC1 kategorisinde en çok izlenen yapım oldu. Cesur ve Güzel, 9.04 reyting ve %20.86 izlenme payı ile bu kategoride tüm rakiplerini geride bıraktı.

AB izleyici kitlesinde 8.61 reyting ve %22.05 izlenme payı, ve Tüm Kişiler’de 7.51 reyting ve %17.54 izlenme payıyla ilk 100 sıralamasında ise ikinci sırada yer aldı.

Sosyal medya Cesur ve Güzel’i konuştu!

Cesur ve Güzel dün akşam sosyal medyaya da damga vurdu. Dizi, sosyal medya mecrası Twitter’da #Cesur ve Güzel ile #kim cesur etiketleri uzun saatler TT listesinde yer aldı. Ekran başındaki izleyiciler, Tatlıtuğ ve Büyüküstün’ün başarılı performanslarına övgüler yağdırdılar.

İlk yakınlaşmada nefesler tutuldu…

Cesur ve Güzel dün akşam yayınlanan bölümünden heyecan doruktaydı. Nefes kesen bölüme, Cesur ve Sühan’ın ilk yakınlaşmaları damga vurdu.

Cesur ve Güzel’in yayınlanan bölümünde; Cesur, Sühan’ın kendisi hakkındaki tehlikeli merakını yok etmek adına onu yemeğe çıkardı. Baş başa geçirdikleri romantik akşam yemeğinde Cesur, yeni tanımaya başladığı Sühan’ın samimiyetinden etkilenmeye başladı. Ardından Sühan’ın evinde kendi aile tablosunu görünce yıkılan Cesur, aile yadigarlarını geri almak için düğmeye bastı. Heyecan dolu bölümde Cesur, arkadaşı Rıfat’ın yardımıyla Tahsin Korludağ’ın her iki evindeki tabloları sahteleriyle değiştirmeye karar verdi. Korludağ çiftlik evindeki iki tabloyu alan Cesur, adamı Rıfat’ın Sühan’a yakalanmaması için unutulmaz bir yol seçti.

İşte Cesur’un Sühan’ı öptüğü sahne:

YouTube video

Bölümde diğer yandan Cahide’nin, Tahsin Korludağ’a torun vermek için çevirdiği tehlikeli oyun bir kişinin ölümüne sebep oldu. Cahide’nin, Hülya’yı taşıyıcı anne olarak tanıttığı doktorun bir anda beklenmeyen cinayetle öldürülmesi Korludağ’da şoke etkisi yarattı. Doktorunun ölümünden Hülya’dan şüphelenen Cahide dönüşü olmayan bir yola girdi. Bülent’e de açık veren Cahide’nin kendisini nasıl kurtaracağı merakla bekleniyor.

Eve Yörenç’in senaristliğini, Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği CESUR VE GÜZEL her Perşembe saat 20:00’da Star TV’de ekrana geliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.