Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Gülgün Tüzün’den özel davet

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Gülgün Tüzün yakın dostlarına evinin şirin bahçesinde organize ettiği bir davet ile ağırladı.

Hem anneler gününü hemde doğum gününü kutlayan Gülgün hanım ayrıca yakın arkadaşı Müge Yazgan’ında Akademik kariyerinde kilometre taşına bir halka daha ekleyerek Dr ünvanı alışının şerefine de pasta kesti. İki pastayı da bir arada kesen ve beraber mumları üfleyen yakın arkadaşlar daha sonda arkadaşlarınında tebriklerini aldılar.

Doğayla başbaşa güzel sakin bir haftasonu geçiren konuklarıyla tektek ilgilenen Gülgün Tüzün özellikle kuş seslerinin ve o muhteşem sessizliğin bozulmaması için davetinde müzik çaldırmadı. Öner Tüzün’de bu mutlu gününde eşinin yanındaydı, konukları kapıda karşılayıp selam laştıktan sonra çalışma odasına geçerek bayanları başbaşa bıraktı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.