Cem Yılmaz’ın “Ne veriim abime” sözü tescillenirse pizza markası olacak

Ankara Gersan Sanayi Sitesi’nde 10 yıldır gıda sektöründe faaliyet gösteren bir şirket, komedyen Cem Yılmaz’ın sunduğu bir gösterisinde yaptığı “Ne veriim abime” esprisini pizza markası olarak tescil ettirmek için Türk Patent Enstitüsüne (TPE) başvurdu.

Şirket sahipleri Faruk Gürtaş ve Niyazi Pak, buldukları yeni sloganı markalaştırıp yabancı ürünlere “dur” demek için çalışmaları hızlandırdıklarını belirtti.

Pak, 2006 yılından bu yana ürettikleri yerli pizzayı, ülke genelinde pazara sunmak ve tutundurmak için çaba gösterdiklerini söyledi.

Pak şöyle devam etti:”Pizza hamurunu tost haline getirip üretime aldık. Çok fazla ilgi gördü ve halen üretiyoruz. Bunun yanı sıra dürüm pizzayı ürettik. Ülkemizin gıda anlamında tüketim tarzına yakın olması düşüncesiyle yola çıktık ve ürettik. Fakat bir şeylerin eksik olduğunun farkındaydık. Son dönemde yaptığımız sokak anketleri ve araştırmalarımız bizi yeni bir marka ismine itti. Ne olabilir diye düşünürken, ‘Ne vereyim abime’ cümlesinin komedyen Cem Yılmaz tarafından farklı bir üslupla söylendiğini fark ettik. Yani ‘Ne veriim abime…’ Bozmadan bu şekilde gidip Türk Patent Enstitüsüne başvurularımızı yaptık. Sonuç bekliyoruz. İnşallah güzel işler yaparak ülkemize katkı sağlarız.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.