Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya’ya ‘Baba-kız gibiler’ yorumu

Artık aşklarını gizlemeyen Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya, gittikleri mekandan birlikte çıkarken görüntülendi. Çiftin birlikte çekilen ilk karesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Pek çok kullanıcı, ‘Baba-kız gibiler’ yorumlarında bulundu.

Birlikte görüntü vermemek için muhabirlerden köşe bucak kaçan Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya, kaçışa son verdi. Ünlü çift, gittikleri mekandan birlikte çıkarken kameralara poz verdiler. Hayranlarının fotoğraf çektirme isteğini de geri çevirmeyen ikilinin, bir hayli keyifli olduğu kameralara yansıdı.

YAŞ FARKIYLA İLGİLİ ESPRİ YAPTI

Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz çifti, ilk röportajlarını da verdi. Oldukça mutlu görünen çift, kameralar önüne ilk defa çıkıp soruları yanıtladı. ‘Serenay Hanım’a hangi şarkıyı söylemek istersiniz?’ sorusuna Yılmaz, “Küçücüğüm her şeyim.” diyerek yaş farkıyla ilgili espri de yaptı.

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE OTURDU

Çiftin ilk kareleri sosyal medyada da yayıldı. Serenay Sarıkaya ismi Twitter’da TT listesine girdi. Pek çok kullanıcı, Serenay ve Cem için “Baba-kız gibiler” yorumlarında bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.