Cedi Osman sevgilisi Ebru Şahin’i ailesiyle tanıştırdı!

Cedi Osman sevgilisi Ebru Şahin’i ailesiyle tanıştırdı. Milli basketbolcu, Şahin’in yeğeniyle çekildiği bu kareyi Instagram’dan paylaştı.

Ebru Şahin ile NBA’de oynayan basketbolcu Cedi Osman’ın Alaçatı’da tanıştığı ve yeni bir ilişkiye başladığı öne sürülmüştü. Şahin, Instagram hesabından ilk olarak bu iddiaları sert bir dilel yalanlamış kısa süre sonra da Cedi Osman ile dudak dudağa yakalanmıştı.

YouTube video

Hercai’nin güzel oyuncu yeni aşkıyla tatiline devam ediyor.

blank

Cedi Osman, yeni sevgilisi Ebru Şahin ile birlikte olduğu ilk fotoğrafını paylaştı. Cedi Osman sevgilisi Ebru Şahin’i ailesiyle de tanıştırdı.

YouTube video

Cedi Osman paylaşımına kalp koyarken Şahin de yorum kısmına kalp koymayı ihmal etmedi. Cedi Osman’ın paylaşımına anında beğeni yağdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.