Ebru Şahin ve Cedi Osman dudak dudağa yakalandılar

Çiçeği burnunda çift Ebru Şahin ve Cedi Osman Çeşme’de aşka geldi. NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman (25) ile oyuncu Ebru Şahin'in (26) basına yansıyan el ele pozlarının ardından bu defa ikili öpüşürken objektiere takıldı.

Oyuncu Ebru Şahin ile basketbolcu aşkı Cedi Osman, önceki gün Çeşme Altınkum’da görüntülendi

YouTube video

Aşklarını gözlerden uzak yaşayan ikili, güneş ve denizin keyfini çıkardı. Deniz sonrası sahilde arkadaşlarıyla sohbet eden sevgililer, birlikte fotoğraf çektirdi.

İŞTE! Ebru Şahin ile Cedi Osman aşkının ilk görüntüsü!

Sohbetin ardından localarına geçen çift, birbirlerine sarılarak zaman geçirdi. Denizde serinledikten sonra locada dinlenen ikili, birbirini öpücüklere boğdu. İkiliyi loca önünde kimse rahatsız etmesin diye yıldız basketbolcunun yardımcısı bekledi. İkilinin Çeşme tatili, objektiere böyle yansıdı.

YouTube video

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.