Captain America’nın yıldız ismi Mollie Fitzgerald, annesini öldürmekten tutuklandı!

Dünyaca ünlü film serisi Captain America’nın ilk filminde rol alan güzel oyuncu Mollie Fitzgerald, annesinin ölümüne sebep olmaktan tutuklandı.

Captain America serisinin ilk filminde Stark Girl karakterini canlandıran oyuncu Mollie Fitzgerald, annesinin taksirle ölümüne sebep olmaktan tutuklandı. Oyuncu Fitzgerald, ABD’nin Kansas eyaletinde yaşayan annesini bıçaklayarak öldürmekle suçlanıyor.

blank
Mollie Fitzgerald

Olay yerine gelen polis ekipleri, Mollie Fitzgerald’ın annesi Patricia Fitzgerald’ın 20 Aralık’ta evinde ölü bulunduğunu, cesedin üstünde bıçak darbeleri olduğunu belirtti. 68 yaşındaki anne Fitzgerald’ın cesedinin ölümünden 11 gün sonra bulunduğu belirtilirken, Mollie Fitzgerald’ın da tutuklandığı ve bugün mahkemeye çıkacağı öğrenildi. Fitzgerald, aynı zamanda yönetmen Joe Johnston’un da asistanlığını yapmıştı.

En son 2018’de ‘Trouble Is My Business’ filmiyle beyazperde de yer alan 38 yaşındaki oyuncu, ‘The Lawful Truth’ ve ‘The Creeps’ gibi düşük bütçeli filmlerin de yönetmenliğini yapmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.