Cansu Dere’den Kenan İmirzalıoğlu açıklaması

Güzel oyuncu Cansu Dere, eski rol arkadaşı Kenan İmirzalıoğlu ile aynı projede oynayacağı iddialarını yalanladı. Dere, “Hiç öyle bir şey yok. Başka bir işle flört aşamasındayız” açıklamasında bulundu.

Yakın arkadaşlar Cansu Dere ve Burçin Terzioğlu, Etiler’de bir mekandan çıkarken görüntülendi.Dere, eski rol arkadaşı Kenan İmirzalıoğlu ile aynı projede yer alacağı iddialarının asılsız olduğunu söyledi.

AYNI PROJEDE OLACAKLAR İDDİASI

Geçtiğimiz günlerde Cansu Dere’nin eski rol arkadaşı Kenan İmirzalıoğlu ile tekrar bir projede yer alacağı iddia edilmişti.

FLÖRT AŞAMASINDAYIZ

Güzel oyuncu, Kenan İmirzalıoğlu’yla önümüzdeki sene kamera karşısına geçeceği haberleriyle ilgili, “Hiç öyle bir şey yok. Başka bir işle flört aşamasındayız” açıklamasını yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.