Can Yaman ile yaşadığı ilişkiyle çok konuşulan Demet Özdemir, desteğe gitti!

Can Yaman ile yaşadığı ilişkiyle çok konuşulan Demet Özdemir A Milli Futbol Takımımızın, Andorra’yı Ozan Tufan’ın golüyle 1-0 mağlup ettiği maçı izledi. Demet Özdemir maçta çektiği özçekimi sosyal medya hesabından paylaştı.

Erkenci Kuş dizisinin final yapmasının ardından tatile çıkan Demet Özdemir geçtiğimiz gün İstanbul’a döndü. Son günlerde yakın arkadaşlarına vakit ayıran Demet Özdemir dün Vodafone Park’ta oynanan Andorra maçında Milli takımıza destek verdi. Ünlü oyuncunun milli forma ile paylaştığı fotoğraf büyük beğeni topladı.

Demet Özdemir ve Kaan Yıldırım’ın Bodrum’da görüntülenmesi çok konuşulmuş, her iki oyuncu da bu iddiayı net bir dille yalanlamıştı.

blank
Demet Özdemir

Demet Özdemir ‘Erkenci Kuş’ dizisinde birlikte rol aldığı Can Yaman’ın adını anmadı!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.