Demet Özdemir ‘Erkenci Kuş’ dizisinde birlikte rol aldığı Can Yaman’ın adını anmadı!

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen oyuncu Demet Özdemir, Bodrum tatilini sonlandırdı ve İstanbul’a döndü.

Tatil dönüşü 2.Sayfa programının sorularını yanıtlayan Demet Özdemir, şunları dile getirdi: “Tatilden yeni döndüm. Yaz benim için güzel geçti, hak ettiğimi düşünüyorum. Yaklaşık 6 yıldır tatil yapmıyordum projelerim vardı. Aile ve arkadaşlarımla tatilimi geçirdim çok güzel geçti. Erkenci Kuş bitti bir süre daha dinlenmek istiyorum, yeni proje kısmet.”

‘CAN’LA GURUR DUYDUM’

En son Can Yaman’la ‘Erkenci Kuş’ dizisinde rol alan Özdemir, İtalya’da Yaman’a gösterilen ilgiyle ilgili olarak, “Kendisiyle gurur duydum. İnşallah başarılarının devamı gelir. Aynı işte rol aldığım partnerimin bu şekilde karşılanması gurur verici bir şey.” dedi. Ancak Özdemir’in Can Yaman’ın adını anmaması dikkatlerden kaçmadı.

blank
Demet Özdemir

‘KAAN BENİM ARKDAŞIM’

Öte yandan Bodrum’da Kaan Yıldırım’la havuz kenarında baş başa görüntülenen Özdemir, “Kaan ile arkadaşız daha önce de açıklama yapmıştım, uzamasını da hiç ama hiç istemiyorum.” sözleriyle dedikodulara son noktayı koydu.

Demet Özdemir, Beren Saat’in başrolünde olduğu Atiye dizisine mi transfer oldu?

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.