Çağlar Çorumlu’nun TiyatrOPS’u artık kendi sahnesinde!

Çağlar Çorumlu, tiyatro açma hayalini Nefrin Tokyay’ın onu cesaretlendirmesi ve desteklemesi ile 2014 yılında TiyatrOPS’u kurarak gerçekleştirmişti.

TiyatrOPS 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde Kadıköy’de Çorumlu’nun tek kişilik performansıyla sahnesine kavuşuyor!
Bir blackbox sahne olan Tiyatrops’un ilk prodüksiyonu ise; yazar Rodrigo Garcia’nın ‘Daisy’ oyunu ‘Yorgun Cümleler Günlüğü’ ismiyle Nefrin Tokyay yönetmenliğinde sahneleniyor.

blank

Yorgun Cümleler Günlüğü; tüketim toplumu içerisinde sistem tarafından savrulan insanı konu alıyor.

TiyatrOPS; çağdaş tiyatro metinlerinin yanısıra modern ve sıradışı yazarlarla seyirciyi buluşturmayı, prodüksiyonlarında farklı disiplinlere yer vermeyi amaçlıyor. Oyun ve performanslarla birlikte; dinletiler, okuma tiyatrosu, söyleşiler, film gösterileri ve çeşitli atölyelerin gelecek sezon programında yer alması planlanıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.