Çağatay Ulusoy’un sevgilisi Duygu Sarışın, hakkında merak edilenlere yanıt verdi

Çağatay Ulusoy ile olan ilişkisiyle uzun süredir magazin gündeminde olan Duygu Sarışın, hakkında merak edilenlere yanıt verdi.

Şimdilerde Azize dizisinin hanımağası ‘Asya’ karakterine hayat veren Sarışın, Hürriyet gazetesinden Hakan Gence’ye konuştu. İlişkisi hakkındaki soruları cevaplayan oyuncu, “Erkek arkadaşınız (Çağatay Ulusoy) ‘Asya’ gibi zor bir karakteri çıkarmanızda size yardımcı oldu mu?” sorusuna, “Çok tatlısın ama ben bireysel çalışmayı tercih ediyorum.” dedi.

blank
Çağatay Ulusoy – Duygu Sarışın

‘HER ŞEY YOLUNDA’

Öte yandan Duygu Sarışın, Çağatay Ulusoy ile bir ayrılıp bir barıştığı iddialarına, “Çıkan haberlerin hiçbiri doğru değildi. Güzel. Her şey yolunda.” yanıtını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.