Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın’ın ilişkisi sona erdi

Yaklaşık 3 yıldır güzel bir birliktelik sürdüren Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın’ın ilişkisi sona erdi. Ortaya atılan iddia üzerine, ilişkisini artık kapalı kapılar ardından yaşamak istemediği belirtilen Duygu Sarışın’ın ilişkisini sonlandırdığı ve evi terk ettiği belirtildi.

Yaklaşık üç yıldır birlikte olan Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın’ın ayrıldığı iddia edildi. Kariyer planlaması nedeniyle kendisi gibi güzel oyuncuyla ilişkisini sürekli gözlerden uzak yaşayan ünlü oyuncunun bu ısrarı, iddiaya göre 33 yaşındaki Sarışın’ı bunalttı.

Neredeyse pandemi başından beri aynı evde yaşayan, yaz aylarını da tekneyle Ege’yi dolaşarak geçiren 30 yaşındaki Çağatay, bugüne kadar güzel oyuncuyla gazetecilerin karşısına hiç beraber çıkmak istemedi. Adeta basın mensuplarıyla köşe kapmaca oynayan ünlü çiftten Duygu Sarışın da bu kaçıştan sıkıldı.

Yeni projeleri olan Çağatay Ulusoy’un “Özel hayatımla gündeme gelmeyeceğim, o yüzden ilişkimiz göz önünde olmasın” ısrarı üzerine güzel oyuncunun evi terk ettiği iddia ediliyor…

Aşkını sürekli kapalı kapılar ardında yaşayan Duygu Sarışın, Çağatay Ulusoy’un kendisini değil eski sevgilisi Serenay Sarıkaya’yı takip etmesine de yıllardır çok bozuluyordu. Israrla Sarışın’ın sosyal medyadan takip etmeyen yakışıklı oyuncunun, neden böyle bir hamlede bulunduğu ise yıllardır hayranları tarafından merak konusuydu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.