Çağatay Ulusoy: Senaryoda yeri varsa şarkı söylemeyi seviyorum

‘İçerde’ dizisiyle çok konuşulan oyuncu Çağatay Ulusoy, önceki akşam Kuruçeşme’deki İnari Restaurant’ta arkadaşlarıyla bir araya geldi. Ulusoy, “Kamera arkasına biraz merakım var, bir şeyler karalıyorum.Her şey kısmet” diyerek senaryo yazdığını açıkladı.

İki saatlik keyifli yemeğin ardından mekândan çıkan Ulusoy, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

“Çok çalıştığımız için fazla çıkamıyorum, bu yüzden sizlerle karşılaşamıyoruz” diyen oyuncu, ‘İçerde’ hakkında “Dizimiz gayet iyi gidiyor, gelen tepkilerden çok memnunuz. İyi bir ekip ile çalışıyoruz, zaten kamera arkası uzun yıllardır birlikte olduğu için et ve tırnak gibiler.” diye ekledi.

Arsenal’de forma giyen Mesut Özil, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından ‘İçerde’yi izlediği bir anı paylaşmıştı. Bu paylaşımdan haberdar olduğunu belirten Ulusoy, “Kendisine teşekkürlerimizi sunuyorum, bugün sette bunu konuştuk. Ona da başarılar diliyoruz, o bizim gururumuz” dedi.
Dizinin aksiyon sahnelerindeki başarısıyla dikkat çeken Ulusoy, “Yurtdışında silah kullanma ve dövüş sanatları ile alakalı eğitim aldım, ön hazırlığım oldu. İlk kez böyle bir karakteri canlandırdığım için hâlâ çalışmalara devam ediyorum” dedi.

Dizide ‘Ela Gözlüm’ türküsünü seslendirdiği sahne çok beğenilen oyuncu, “Senaryoda yeri varsa şarkı söylemeyi seviyorum” dedi. Evde yalnız olduğu zamanlarda da şarkı söylediğini dile getiren Ulusoy “Ne hisettirdiği önemli. Ben şarkı söylerken kendimi iyi hissediyorum” şeklinde konuştu.
Bir reklam dizisinde rol aldığı Taylor Marie Hill ve en son Hande Erçel ile adı aşk dedikodularına karışan Ulusoy’un kalbi bomboş! Bu aralar işine odaklandığını ifade eden oyuncu, ‘Yoğunluktan bir şey düşünmüyorum. Tek düşündüğüm işimi iyi yapabilmek. Şu an gördüğünüz gibi kendi halimdeyim” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.