Çağatay Ulusoy, eski sevgilisi Duygu Sarışın’ı yeniden takip etmeye başladı

Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın İçerde dizisinde beraber rol almışlar daha sonra sevgili olmuşlardı. Yıllar sonra yeniden ekranda yer alacak olan Çağatay Ulusoy, eski sevgilisi Duygu Sarışın’ı yeniden takip etmeye başladı.

İçerde dizisinde birlikte rol alan oyuncular Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın, uzun bir süre sevgili olmuşlardı. Uzun yıllar sonra ekrana geri dönmeye hazırlanan Çağatay Ulusoy’dan eski sevgilisi Duygu Sarışın ile alakalı bir hamle geldi.

blank

Çağatay Ulusoy’un eski sevgilisi Duygu Sarışın’ı sosyal medyada takip etmeye başladığı ortaya çıktı. Duygu Sarışın ise kendisini yeniden takibe alan Çağatay Ulusoy’u takip etmiyor.

ÇAĞATAY ULUSOY EKRANA GERİ DÖNÜYOR

Öte yandan Çağatay Ulusoy uzun bir aranın ardından Gaddar adlı dizide rol alacak. Gaddar dizisinde Ulusoy’a, yeni nesil genç oyunculardan Sümeyye Aydoğan eşlik edecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.