Büyük umutlarla başlamıştı… Halka dizisi final mi yapıyor?

Bu hafta 10. bölümüyle izleyicilerle buluşan TRT 1’in büyük umutlarla başlayan dizisi Halka’nın yeni sezonda olmayacağı iddia edildi.

Kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Hande Erçel, Kaan Yıldırım ve Hazal Subaşı gibi sevilen oyuncuların yer aldığı Halka dizisi için izleyenleri üzen bir iddia ortaya atıldı.

YENİ SEZON ANLAŞMASI İPTAL EDİLDİ

TRT1’in birinci bölümü ile büyük ses getiren ve reyting listelerine üst sıradan giren yüksek bütçeli dizi Halka’yı bu sezon bitireceği iddia edildi. Medya kulislerinden sızan son bilgiye göre yeni sezon anlaşması iptal edildi.

REYTİNG LİSTESİNDE GERİLERDE KALDI

FOX’un Kadın’ı, ATV’nin Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı ve TV8’in Survivor’ı karşısında her hafta gerileyen dizi son yayınlanan bölümü ile reyting listesinde 16’ıncı sırada yer aldı.

HENÜZ BİR AÇIKLAMA YAPILMADI

Dizinin bu sezon final yapacağı, yeni sezonda ekranda olmayacağı ise sosyal medyada çok konuşuldu. İddialar üzerine TRT’den ya da yapımcıdan resmi bir açıklama henüz gelmedi. Yine gelen son bilgilere göre dizinin kaderini önümüzdeki 3 bölüm belirleyecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.