Burcu Biricik’ten alkışlanacak hareket

‘Hayat Şarkısı’ dizisinde rol alan Burcu Biricik, sete verilen arayı reklamcı eşi Emre Yetkin ve dostlarıyla birlikte eğlenerek geçirdi.

Burcu Biricik ve Emre Yetkin, önceki gece Arnavutköy’de görüntülendi. Neşeli halleriyle dikkat çeken ikili, gazetecileri kırmayarak soruları yanıtladı. Biricik, sete verilen üç günlük arayı İstanbul’da değerlendirmek istediklerini söyledi. Hamile olduğu iddia edilen oyuncu, “Böyle bir şey yok” diyerek çıkan haberleri yalanladı.

blank

Burcu Biricik, gazetecilere röportaj verdiği sırada önce gazetecileri çeken Emre Yetkin, daha sonra objektifini eşine döndürdü. Kameramanların arasına karışan Yetkin, eşini görüntüleyerek sorular sordu. Bu anlar objektiflere böyle yansırken çevredekilerin de eğlenceli dakikalar yaşamasına neden oldu.

Burcu Biricik’i karşısında gören sokak satıcısı çocuklar, bir anda ünlü oyuncunun etrafını sardı. Biricik’e taç satmak isteyen çocuklar bunda başarılı olamayınca “Abla ayakkabılarını bana versene” diyerek ilginç bir istekte bulundu. Biricik, bu isteğe elini ayağına götürerek “Al senin olsun” diye karşılık verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.