Burak Özçivit komşuları yüzünden arabasını sattı

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, 6 arabadan oluşan özel koleksiyonunu oturduğu sitenin garajına park edince komşularını çileden çıkarmıştı.

Site sakinleriyle bu konu yüzünden sık sık tartışıp haber olan Özçivit, ilk olarak eşi Fahriye Evcen’e hediye aldığı ve plakasını FR yaptırdığı bir milyon liralık lüks cipini gözden çıkardı. Önceki gece Kuruçeşme’de görülen araçtan başka insanlar çıkınca bu gerçek ortaya çıkmış oldu. Yakışıklı oyuncunun 2 tane antika arabasını ise kesinlikle satmam dediği öğrenildi.

Hun savaşçı Tarkan

‘Osman Gazi’ rolü için saçlarını uzatan, sakal ve bıyık bırakan Burak Özçivit, bu kez de Kartal Tibet’in 1970’lerde canlandırdığı Hun savaşçı ‘Tarkan’a benzetildi. Burak Özçivit kısa bir süre önce de İsmail YK’ya benzetilmişti.

Burak Özçivit, yeni imajıyla Tarkan’a benzetildi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.