Bülent Ersoy’un yıllar önce kayıt ettiği şarkıları gün yüzüne çıkıyor

Müthiş sesi, eşsiz yorumu, unutulmayan onlarca albümüyle Türk müzik tarihine adını altın harflerle yazdıran duayen sanatçı Bülent Ersoy’un hayranlarına müjde.

Divanın şimdiye kadar kendi sesinden yayınlanmayan, yıllar önce kayıt ettiği şarkıları gün yüzüne çıkıyor. Birbirinden değerli alaturka eserleri “Bir İhtimal Daha Var” isimli albümde toplayan Ersoy, güçlü ve benzersiz performansıyla hayranlarını mest edecek.

blank

10 parçadan oluşan bu eşsiz çalışmada ruhumuzda hala özel hisler bırakan, hoş bir seda gibi kulaklarımıza dolan Türk Sanat Müziğinin nadir eserleri bulunuyor. “Akşam Dönüşü”nden “Zaman Varki” ye, “Kederli Günlerimde”den “Yemeni Bağlamış” a kadar birçok şarkıyla eskilere yolculuğa çıkartacak olan Ersoy, aşina olduğumuz ve unutamadığımız o duyguları tekrar canlandıracak. Bülent Ersoy’un geçmişte seslendirdiği, sevenlerine tam anlamıyla nostalji rüzgarları estireceği albümü “Bir İhtimal Daha Var” 7 Nisan’dan itibaren Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle tüm dijital platformlarda

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.