Bülent Ersoy’un annesi Necla Poyraz hayatını kaybetti

Türk Sanat Müziğinin önemli isimlerinden Bülent Ersoy’un annesi Necla Poyraz hayatını kaybetti. Yakın dostu Nur Yerlitaş’ın ölümünün ardından paylaştığı mesajla üzüntüsünü dile getiren Ersoy annesinin ölümüyle bir acı daha yaşadı.Necla Poyraz’ın İstanbul’daki evinde hayatını kaybettiği öğrenildi.Vefat haberini, ünlü şarkıcının basın danışmanı Arzu Acay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu. Vefat haberinin ardından Bülent Ersoy’un annesi hakkında bilgiler gündeme gelerek merak konusu oldu.

Türk Sanat Müziğinin önemli isimlerinden Bülent Ersoy’un annesi Necla Poyraz hayatını kaybetti. Yakın dostu Nur Yerlitaş’ın ölümünün ardından paylaştığı mesajla üzüntüsünü dile getiren Ersoy annesinin ölümüyle bir acı daha yaşadı.

Necla Poyraz’ın İstanbul’daki evinde hayatını kaybettiği öğrenildi.Vefat haberini, ünlü şarkıcının basın danışmanı Arzu Acay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu. Vefat haberinin ardından Bülent Ersoy’un annesi hakkında bilgiler gündeme gelerek merak konusu oldu.

Peki Bülent Ersoy’un annesi Necla Poyraz kimdir?

İşte, Necla Poyraz’ın hayatıyla ilgili merak edilenler…

Bülent Ersoy’un annesi Necla Poyraz İstanbul’daki evinde hayatını kaybetti.‬

Diva, aynı gün içinde hem en yakın arkadaşı Nur Yerlitaş’ı, hem de annesini kaybetmesinin acısını yaşıyor.

Diva annesinin ölümüyle ikinci bir acı daha yaşadı. Ersoy’un annesi Necla Poyraz, akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Necla Poyraz, daha önce kalbindeki sorunlar nedeniyle bir süre yoğun bakımda tedavi görmüştü.

NECLA POYRAZ KİMDİR?

9 Haziran 1952 yılında dünyaya gelen Ersoy, İstanbul doğumludur. Güçlü sesi ile dinleyicileri kendine hayran bırakan Bülent Ersoy, Türk Sanat Müziği Sanatçısıdır ve sahnelerin Diva’sıdır.

Bülent Ersoy’un annesi Necla Poyraz Fikret Erkoç ile evlenmiştir. Necla Poyraz’ın başka çocuğu olup olmadığı bilinmemektedir. Bir röportajında Necla Poyraz evliliği ve Bülent Ersoy’un doğumuyla ilgili şunları söylemiştir;

Evliliğimiz büyük bir aşk sonunda oldu. Fikret hemen çocuk istedi. Bülent’in dünyaya gelişi bile kolaydı. Dün gibi hatırlıyorum. Cumartesi günü saat 05.00’de sancım tuttu. Ezan okunuyordu, Bülent doğdu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.