Bu yıl en çok ödüle aday gösterilen ‘Parazit’ dizi oluyor!

Bu yıl en çok ödüle aday gösterilen ve bol bol ödül de kazanan Parazit (Parasite) TV dizisi oluyor. Koreli yönetmen Bong Joon Ho, etkileyici filmini bu kez de dizi olarak çekecek.

Bong Joon Ho, Deadline’a verdiği demeçte: “Senaryoyu yazarken, 2 saatlik bir filme aktaramayacağım kadar çok fikrim vardı. Daha fazla süreye sahip olsaydım bu hikayeleri anlatabilme yetisine sahip olabileceğimi biliyordum. Televizyon sektörünü çok tanımıyorum. Bu projeyi mini bir dizi gibi, filme koyamadığım hikayelerin daha derinine inerek genişletilmiş versiyonu olarak düşünüyorum” dedi.

blank
Parazit

2019’da Cannes dahil AACTA, AFI, Toronto gibi festivallere damga vuran film 2020’ye ise Altına Küre’de (Golden Globe) kazandığı Yabancı Dilde En Film ile başladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.