Havalimanında olay çıkartan Bülent Ersoy olay ile ilgili ilk kez konuştu

Önceki gün uçağı kaçırdığı için havalimanında olay çıkartan Bülent Ersoy olay ile ilgili ilk kez konuştu.

Bülent Ersoy 12 Ocak’ta konser programı için Türk Hava Yolları’na ait uçakla İstanbul’dan Antalya’ya gitmek üzere İstanbul Havalimanı’na gitti. Tekerlekli sandalye hizmeti alan sanatçı, uçağını kaçırdı.

‘YOKSA NEDEN İŞİ BU NOKTAYA GÖTÜREYİM?’

Bülent Ersoy’un bu durumdan sorumlu tuttuğu şirket çalışanlarına hakaret ettiği iddia edildi. Şirketin o günkü çalışanlarından şikâyetçi olan Bülent Ersoy konuyla ilgili şunları söyledi:

Bülent Ersoy

“Havalimanı çok büyük bir yer. Bir saatte gidebiliyorsun. Sandalye istedim. 45 dakika bekledim. ‘Hakaret etti’ diyorlar, ispat edecekler. Hakaret etmedim. Neyin ne olduğunu bilen biriyim. Yoksa neden zabıt tutturayım, işi bu noktaya götüreyim?”

Uçağını kaçırmasına yol açan çalışanlardan şikâyetçi olan Bülent Ersoy, konsere yetişemediği için zararının karşılanmasını isteyerek davacı oldu.

Bülent Ersoy, uçağı kaçırınca olay çıkardı!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.